A továbbtanulási tanácsadás célja

A továbbtanulási céloknak megfelelően képzéseket és felsőoktatási intézményeket ajánlani, továbbtanulási tanácsadást nyújtani, mely segít a döntéshozásban és megerősít, ha bizonytalan vagy Finnországgal kapcsolatban, mint tanulmányi úticél.

Konzultációnk két részből áll

1 EGYEDI IGÉNYEK FELMÉRÉSE

Első lépésként az alábbi űrlapot kell kitölteni és elküldeni a finnminta@gmail.comra.
Ennek célja, hogy felmérjük az egyedi célokat, igényeket és a továbbtanuláshoz kapcsolódó kérdéseket, melyekre a tanácsadás alatt választ adunk.
Lehetséges egy vagy két osztálytárssal közösen jelentkezni konzultációra, erre vonatkozó információért olvass tovább!

Az egyedi továbbtanulási célok felmérése után egy személyre szabott továbbtanulási tanácsadás következik (online vagy személyesen), melyben kifejezetten a Te / Ti továbbtanulási célkaitokhoz igazítva válaszoljuk meg az összes felmerülő kérdést és mutatjuk be a jelentkezés folyamatát.

2 SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Helyszín: online vagy személyesen
Időpont egyeztetés: finnminta@gmail.com

Időtartam:
• 1 fő: 45 perc
• 2 fő: 60 perc
• 3 fő: 75 perc

Továbbá ismertetjük még a finn továbbtanulással, oktatással és Finnországgal kapcsolatos aktuális híreket (COVID-19) valamit releváns lehetőségeket, képzéseket.

A szóban elhangzottak mellett a konzultáció után egy komplex információcsomagot nyújtunk át, ezt is egyedi továbbtanulási célok alapján összeállítva. Ebben rengeteg praktikus információt és hasznos linket szedünk össze, mely segít a további lépésekben.