Kapcsolat

Foglalj időpontot egy ingyenes online beszélgetésre, ahol felteheted kérdéseidet a finn továbbtanulással vagy
képzési programjainkkal kapcsolatban.

Vagy küldj nekünk emailt!
info@finnminta.com


Rólunk

finn minta elérhetőség kapcsolat

Tuba Orsi vagyok a Finn minta alapítója és stratégiai vezetője, ahol  tanácsadóként és előadóként dolgozom. Először egy testvériskola program kapcsán jártam a Finnországban, azóta megszállottja vagyok a finn oktatásnak, kultúrának és nyelvnek. Jelenleg a Jyväskyläi Egyetem, Neveléstudományi Karán a „Development, Education and International Cooperation” című angol nyelvű mesterképzésben veszek részt, alapképzésemet pedig a Lapland UAS, Nemzetközi gazdálkodás szakán végeztem el. A jövőben oktatásfejlesztéssel és fejlesztési politikával szeretnék foglalkozni globális szinten, és remélem, hogy otthon is kamatoztathatom tudásomat ezen a területen.

orsi@finnminta.com | LinkedIn

finn minta kapcsolat Fesler Bea

Fesler Beáta vagyok, magyartanár, finn szakos előadó; óvónői, tanítói, idegenvezetői, logisztikai-szállítmányozási területről is van végzettségem. Diplomáim az ELTÉ-n szereztem, közben egy tanévet a Turkui Egyetemen tanulhattam. Nagyjából 25 éve aktívan tanítok középiskolában magyar nyelvet és irodalmat, finn szakosként pedig majdnem mindenbe belekóstoltam, ami a finn nyelvvel és kultúrával kapcsolatos: kalauzoltam finn turistákat hazánkban, fordítottam, tolmácsoltam. A 2000-es évek eleje óta követem a finn oktatással kapcsolatos fejleményeket, ezt a hosszú évek alatt összegyűlt tudást, tapasztalatot hasznosítom a Finn mintában is. 

bea@finnminta.com | LinkedIn

finn minta kapcsolat elérhetőség kiss réka marketing

Kiss Réka vagyok, a Finn minta marketing szakértője. Személyes tapasztalataim miatt igazán közel áll hozzám a finn oktatás, hiszen az alapképzésem alatt 4 hónapot Rovaniemiben töltöttem, és az ottani alkalmazott tudományok egyetemén tanulhattam. Annyira jó élmény volt az a négy hónap, hogy végül úgy döntöttem Finnországba költözöm és a mesterképzésemet már teljes egészében ott végeztem, azóta is Finnországban élek. Imádom a finn természetet és az itteni nyugodt életet.

reka.kiss@finnminta.com |  LinkedIn

finn minta kapcsolat elérhetőség finn oktatás finn továbbtanulás

Czene Adrienn vagyok, a Finn minta grafikusa. Jelenleg a Pannon Egyetemen dolgozom grafikusként, a Finn minta csapatába már a kezdetektől fogva tevékenykedem. Volt szerencsém kreatív munkát végezni, megtervezni a logót és az arculatot is. Alapszakos diplomámat az ELTÉ-n szereztem, ahol történelmet és művészettörténetet tanultam, de mindig is foglalkoztam művészettel. Még nem jártam Finnországban, de nagyon érdekesnek és izgalmasnak találom a kultúrát és az oktatást, amit a Finn mintával végzett munkám során megismerhetek.

adriennczart@gmail.com | LinkedIn


Hírlevél feliratkozás


Kövess minket!