Érdekel a finn oktatás?

Tanulj tovább finn egyetemen ingyen

Élethosszig tartó tanulás, Finn minta Fórum, szakmai inspirációk


Egy folyamatosan megújuló oktatásért

A fenntartható társadalmi fejlődés érdekében megosztjuk a finn oktatási rendszer tapasztalatait,
pedagógiai eszközeit és továbbtanulási lehetőségeit a magyar oktatás szereplőivel.


Rólunk

Szenvedélyünk az oktatás, Finnországra pedig második otthonként tekintünk.
A finn oktatási rendszer alapértékeit és innovatív gyakorlatait szeretnénk itthon bemutatni. Széleskörű tapasztalatunk révén ismerjük a finn embereket, kultúrát és aktív kapcsolati hálózattal rendelkezünk Finnországban.

Orsi

alapító, stratégiai vezető

orsi@finnminta.com | LinkedIn

Bea

oktatási tanácsadó, tanár

bea@finnminta.com | LinkedIn

Barbi

oktatási tanácsadó, kommunikációs szakértő

lizicska.barbara@gmail.com| LinkedIn

Aktuális

 • Dolgozz velünk! Szakmai gyakornokot keresünk

  Dolgozz velünk! Szakmai gyakornokot keresünk digitális marketingkommunikáció és projekt asszisztens feladatokra. Előny, ha jogosult vagy Erasmus+ külföldi (finnországi) szakmai gyakorlat támogatásra.

  Tovább olvasok!

 • Service Design, Strategies and Innovations: nemzetközi mesterképzés finn, észt és lett egyetemeken

  Megkezdődött a jelentkezés egy új és egyedülálló nemzetközi mesterképzésre, amelynek középpontjában a szolgáltatásfejlesztés, -menedzsment és -vezetés áll. A két éves mesterképzés finn, észt és lett egyetemek együttműködésében valósul meg.

  Tovább olvasok!

 • Lappeenranta-Lahti University of Technology (LUT)

  A LUT Egyetem Finnország egyik kiemelkedő felsőoktatási intézménye, ahol nem csak odafigyelnek a környezetvédelemre, de a jövő szakembereit képzik fenntartható energetika és technológia területein. Ebben a cikkben bemutatjuk nektek a LUT Egyetemet, alapképzéseit és a jelentkezési, felvételi folyamatot is. Olvass tovább, ismerd meg a LUT Egyetemet közelebbről!

  Tovább olvasok!

Erasmus+ pályázataink

Hisszük, hogy az oktatás fejlődésének és megújulásának kulcsa a tanárokban rejlik. Sikereket pedig Finn mintára, összefogáson, tanuláson és aktív részvételen keresztül fogunk elérni, alulról jövő együttműködéseken keresztül.

Fogjunk össze!

Ha felkeltette az érdeklődésed a Finn minta kezdeményezés, kérlek ne habozz és keress fel minket bátran. Szeretnénk minél több oktatási intézménnyel, alapítvánnyal és támogatóval együttműködni, közösen fejlődni és maradandó eredményeket elérni.


Csatlakozz a közösségünkhöz!

Szeretettel látunk mindenkit, aki tanult, tanul vagy tanulni tervez a finn felsőoktatásban – hallgatóként vagy akár Erasmus+ program keretein belül, cserediákként. Kattints ide!

Hisszük, hogy az oktatás fejlődésének és megújulásának kulcsa a tanárokban rejlik. Sikereket pedig Finn mintára, összefogáson, tanuláson és aktív részvételen keresztül fogunk elérni. Link a csoporthoz!

Kövess minket!