Ingyenes továbbtanulási és finn oktatási előadások


Iskoláknak örömmel szervezünk orientációs előadásokat, online webinárokat finn továbbtanulási lehetőségekről valamint a finn oktatás bemutatásáról.Oktatásfejlesztés – első lépések


2020 Ősztől Kombinált oktatási (Blended Learning) kurzus indul tanárok részére Veszprémben


A Blended Learning vagy magyarul Kombinált Oktatás, egy olyan tanulásmódszertan, mely egyaránt alkalmazza a digitális tanulás eszközeit (e-learning) és a hagyományos tantermi oktatás módszereit is. A tanulókat aktív részvételre serkenti, kizökkenti őket a passzív hallgatásból és a tanárok szerepe kiegészül a kreatív útmutatás szerepkörével.

Finnországban már vagy 20 éve sikeresen alkalmazzák a Kombinált Oktatást, melynek köszönhetően rengeteg tapasztalattal és tudással rendelkeznek a digitális oktatás fenntartható alkalmazása terén. Szerencsére nem titkolják, hogyan és miként érdemes tanítani a kevert oktatási formában; a Finn minta ősztől egy gyakorlatias fejlesztői tanfolyammal készül, melynek anyagát finn tanárok és oktatók közreműködésével állítja össze.

Szeretnénk az oktatási digitalizáció okozta kihívásokra megoldásokat és eszközöket nyújtani, valamint alternatívát kínálni tanároknak, hogy sikerüljön a legtöbbet kihozni és előnyükre fordítani a változást.

Iratkozz fel hírlevelünkre (Tanár, Oktató, Előadó megjelölésével), hogy elsőként értesülj a fejlesztői tanfolyam pontos részleteiről és időpontjáról.


Kövess minket: